درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها
  • ردیاب جی پی اس ماشین
  • ارم زوتی z300
  • جلو پنجره زوتی

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان omide iran و آدرس aryasb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 19
بازدید ماه : 26
بازدید کل : 35769
تعداد مطالب : 21
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

امید ایران
تفریحی- اجتماعی- علمی- سیاسی




سلام رفقا ـ این روزها یادآور حماسه هشت سال دفاع جانانه شما ملت ایران است از سرزمین مادریمان  به همین مناسبت خواهش می‌کنم به گوشه ای از دل نوشته های یک شهید بزرگ توجه فرمایید:

وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ

«(ای پیامبر!) هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند!، بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند»
 

شهدا، هدایای ملتی قهرمان به خدای بزرگ، برگزیدگان شایسته مردمی،‌ گلهای سرسبد تاریخ  
 
مگر ممکن است که ملتی آزاده و مستقل گردد بدون آنکه بهترین عزیزانش را قربانی کند.
 
خدايا تو را شكر مي‎كنم كه حسين را آفريدي، اي خداي حسين تو را شكر مي‎كنم كه راه پرافتخار شهادت را در جلوي پاي روندگان حق و حقيقت گذاشتي.

اي حسين، دلم گرفته و روحم پژمرده، در ميان طوفان حوادث كه همچون پر كاه ما را به اين طرف و آن طرف مي‎كشاند، مأيوس و دردمند، فقط برحسب وظيفه به مبارزه ادامه مي‎دهم و گاهگاهي آنقدر زير فشار روحي كوفته مي‎شوم كه براي فرار از درد و غم دست به دامان شهادت ميزنم تا از ميان اين گرداب وحشتناكي كه همه و انقلاب را فرو گرفته است لااقل گليم انساني خود را بيرون بكشم و اين عالم دون و اين مدعيان دروغين را ترك كنم و با دامني پاك و كفني خونين به لقاء پروردگار نائل آيم....

اي حسين، روزگار درازي بود كه هر انقلابي را مقدس مي‎شمردم و نام او را با ياد تو توام مي‎كردم و قلب خود را مي‎گشودم و انقلابيون را در قلب خود جاي مي‎دادم و به عشق تو او را دوست مي‎داشتم و به قداست تو او را مقدس مي‎شمردم و در راه كمك به او از هيچ فداكاري حتي بذل حيات و هستي خود دريغ نميكردم...
اما تجربه، درس بزرگ و تلخي به من داد كه اسلحه و كشتار و انقلاب و حتي شهادت به خودي خود نبايد مورد احترام و تقديس قرار گيرد، بلكه آنچه مهم است انسانيت، فداكاري در راه آرمان انسان‌ها، غلبه بر خودخواهي و غرور و مصالح پست مادي و ايمان به ارزش‌هاي الهي است.

اي حسين، امروز نيز تو را تقديس مي‎كنم، اما تقديسي عميق‎تر و پرشورتر كه تا اعماق وجودم و تا آسمان روحم به تو عشق مي‎ورزد و تو را مي‎خواهد و تو را مي‎جويد.

اي حسين، دردمندم، دلشكسته‎ام، و احساس مي‎كنم كه جز تو و راه تو داروئي ديگر تسكين بخش قلب سوزانم نيست.... اي حسين! در كربلا، تو يكايك شهدا را در آغوش مي‎كشيدی، مي‎بوسيدي، وداع مي‎كردي، آيا ممكن است،‌ هنگاميكه من نيز به خاك و خون خود مي‌غلطم، تو دست مهربان خود را بر قلب سوزان من بگذاري و عطش عشق مرا به تو و به خداي تو سيراب كني؟

                                                   دکتر مصطفی چمران


برای شادی روح تمام شهدا صلوات



شنبه 30 شهريور 1392برچسب:چمران , شهید,, :: 11:56 ::  نويسنده : abi

سلام

دوستانی که از اینترنت تلفن همراهشون استفاده می کنند حتماً بخونند:

بسیاری از برنامه‌های اندرویدی از قابلیت به‌روزرسانی خودکار پشتیبانی می‌کنند و برخی دیگر همچون ابزار مدیریت ایمیل یا برنامه‌های مربوط به شبکه‌های اجتماعی در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت برای بررسی رخدادهای جدید در سرویس کاربری شما اتصالات موقت و کوتاهی را به دفعات با سرورهای خود برقرار می‌کنند. این قبیل به‌روزرسانی‌ها و تکرار ارتباطات کوتاه مدت موجب می‌شود طی مدت یک ماه، پهنای باند محاسبه شده با پهنای باند مصرف شده اختلاف چشمگیری داشته باشد.

 برای کنترل این ارتباطات و اعمال محدودیت در آنها یا غیرفعال‌کردن همه آنها، می‌توانید از این روش‌ها کمک بگیرید.

1‌ـ‌ به‌روزرسانی فقط با شبکه‌های بی‌سیم: 

بسیاری از برنامه‌های اندرویدی از قابلیت به‌روزرسانی خودکار پشتیبانی می‌کنند و این قابلیت یکی از مهم‌ترین دلایل مصرف پنهای باند در تلفن‌های همراه اندرویدی به‌شمار می‌رود. شما می‌توانید با اعمال تغییراتی در تنظیمات دستگاه اندرویدی خود، عملیات به‌روزرسانی توسط ارتباط اینترنتی شبکه تلفن همراه را غیرفعال کرده و فقط در صورت موجود بودن ارتباط اینترنتی با شبکه‌های بی‌سیم اجرای این عملیات را فعال کنید. برای انجام این کار باید طبق این مراحل عمل کنید:

‌ـ‌ از فهرست برنامه‌ها Play Store را اجرا کنید.

‌ـ‌ دکمه منو را از روی دستگاه تلفن همراه خود فشار داده و Settings را انتخاب کنید.

‌ـ‌ وضعیت گزینه Update over Wi-Fi only را به حالت On تغییر دهید.

2‌ـ‌ اعمال محدودیت و ممانعت از ارتباط: 

همان‌طور که اشاره کردیم گاهی اوقات نرم‌‌افزارهای مختلف با برقراری ارتباطات پنهانی و پشت‌پرده، به مصرف پهنای باند اینترنتی در تلفن همراه شما می‌پردازند. برای جلوگیری از این ارتباطات پنهانی سه روش وجود دارد: ممنوعیت برای همه نرم‌افزارها، ممنوعیت برای هریک از نرم‌افزارها به‌طور جداگانه و اعمال محدودیت و ممنوعیت باتوجه به تنظیمات هریک از نرم‌افزارها. شرح کامل هریک از این روش‌ها عبارت است از:

‌ـ‌ ممنوعیت برای همه نرم‌افزارها: 

شما می‌توانید برقراری ارتباطات پنهان در همه نرم‌افزارهای نصب شده روی سیستم‌عامل اندروید را ممنوع کنید. با انجام این کار ممکن است برخی ارتباطات که کارایی سودمندی برای شما دارند نیز از کار بیفتد، اما با طی مراحلی ساده و بدون دردسر می‌توانید مصرف پهنای باند تلفن همراه خود را بشدت کاهش دهید.

برای فعال‌کردن این قابلیت روی ابزار Settings کلیک کنید. Wireless & Networks را انتخاب کنید و در نهایت به بخش Data Usage وارد شوید. حالا کلید منو را از روی تلفن همراه خود فشار داده و علامت چک‌مارک کنار عبارت Restrict background data را فعال کنید.

‌ـ‌ ممنوعیت برای هریک از نرم‌افزارها به‌طور جداگانه:

 چنانچه قصد ندارید ارتباطات اینترنتی همه برنامه‌ها را غیرفعال کنید و فقط می‌خواهید در برخی برنامه‌ها این تغییرات اعمال شود ‌باید این‌گونه عمل کنید:

همچون روش فوق به بخش Data Usage وارد شده و در ادامه روی هریک از نرم‌افزارهای موجود فشار دهید تا اطلاعات کامل‌تری از پهنای باند مصرفی توسط آن نرم‌افزار در اختیار شما قرار بگیرد. در صفحه مربوط به اطلاعات هریک از نرم‌افزارها گزینه‌ای با عنوان Restrict background data قابل مشاهده است. شما می‌توانید با فعال‌کردن علامت چک‌مارک کنار این گزینه، برقراری ارتباط پنهان با اینترنت را برای این برنامه ممنوع کنید. با‌به‌کارگیری این روش می‌توانید فقط برنامه‌هایی را که بیشترین مصرف اینترنت را به خود اختصاص می‌دهند در فهرست برنامه‌های ممنوع قرار دهید.

‌ـ‌ محدودیت و ممنوعیت باتوجه به تنظیمات هریک از نرم‌افزارها: گاهی اوقات برنامه‌هایی روی سیستم‌عامل اندروید شما نصب می‌شود که نیازی به غیرفعال‌کردن دائم آنها وجود ندارد. برخی نرم‌افزارها همچون فیس‌بوک به شما این امکان را می‌دهد تا بدون غیرفعال‌کردن قابلیت برقراری ارتباط با اینترنت، با کاهش تعداد ارتباطات برای بررسی تغییرات و رخدادهای جدید در سرویس کاربری فیس‌بوک شما (افزایش بازه زمانی اتصال به سرور)، مصرف پهنای باند را کاهش داده و ارتباط نرم‌افزار شما با اینترنت نیز برقرار باشد.

توجه داشته باشید که همه نرم‌افزارها از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کنند

 



پنج شنبه 7 شهريور 1392برچسب:اینترنت,هزینه,همراه,کاهش, :: 10:34 ::  نويسنده : abi

سلام بر ایرانیان قدرتمند

توجه شما رابه تازه ترین اعترافات صهیونیست های بیچاره جلب مینمایم:

موسسه امنیت رژیم صهیونیستی در گزارشی تفصیلی به قلم «عفرت موشه»، رئیس سابق بخش اطلاعات اقتصادی ارتش اسرائیل، به بررسی میزان تاثیر تحریم‌های بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخته و نوشت: گزارش‌هایی که به سوی اسرائیل و جهان غرب جریان دارد، همه حکایت از نوعی فاجعه در اقتصاد ایران دارند. آیا این گزارش‌ها با نگاه راهبردی – اقتصادی تنظیم شده است؟ آیا اطلاعات مزبور تصویری واقعی و متوازن از شرایط ارائه می‌کنند؟

تحریم‌های غرب علیه ایران در سال 2012 به شدت افزایش یافتند و به بایکوت بانک‌های ایرانی، مسدود کردن دارایی‌های بانک مرکزی ایران، قطع دسترسی ایران به سویفت، قطع واردات نفت از ایران و همچنین کالاهای پتروشیمی و قطع بیمه کشتی‌های حامل نفت و کالاهای پتروشیمی بوده است. چنین تحریم‌هایی گام‌هایی تند بوده و می‌توانند برای بیشتر کشورها رنج اقتصادی فراوان از پی داشته باشند که حتی می‌تواند به ناآرامی اجتماعی انجامیده و پتانسیلی قوی ایجاد کند تا حکومت، سیاست‌های خود را تغییر دهد.

در اثر این تحریم‌ها، تورم در ایران به 40 درصد رسیده، درآمدهای نفتی 30 درصد سقوط کرده، صنایع خودروسازی که به شدت وابسته به واردات از خارج بود، ضربه خورده و واحد پول ایران نیز حداقل 80 درصد از ارزش خود را از دست داده است. همچنین حداقل 500 هزار نفر شغل خود را در ایران از دست داده‌اند و بیکاری به 17 درصد افزایش یافته است.

پس از طرح این مسائل، نویسنده این سوال را مطرح می‌کند که دولت ایران اکنون چگونه می‌خواهد با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم کند؟

موشه در پاسخ به این سوال ادامه می‌دهد: تحلیل داده‌های موجود تصویری پیچیده‌تر ارائه می‌کند. به‌رغم شاخص‌های منفی متعدد در اقتصاد ایران و با وجود پیش‌بینی‌های مربوط به کاهش ارزش واحد پول این کشور، رشد بازار بورس ایران در سال 2012 با نرخ بیش از 15 درصد افزایش یافت و در ژانویه تا ژوئن 2013 به 22 درصد رسید. علاوه بر این، با وجود کاهش ارزش ریال، بخش ساخت و ساز و مشاوره املاک نه‌تنها بهبود یافت بلکه با رشد شدید قیمت‌ها مواجه شد. علاوه بر آن، در نتیجه تحریم‌های اعمال شده و کاهش واردات، برخی صنایع ایران توانستند خود را احیا کنند و بخشی از بازار داخلی را به دست بگیرند.

موسسه امنیت رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از گزارش خود می‌افزاید، کسانی که سیاست هسته‌ای ایران را طراحی کرده‌اند، توسط 3 واقعیت اساسی حمایت می‌شوند:

الف – ایران بین سال‌های 2007 تا 2012، با توجه به قیمت بالای نفت از صادرات این ماده خام 500 میلیارد دلار درآمد داشته است. این در حالی است که کل درآمد ایران در 6 سال قبلی از صادرات نفت 185 میلیارد دلار بوده است. این درآمد به ایران اجازه می‌دهد که سیاست‌های پرهزینه در پیش بگیرد؛

ب- در حالی که درآمدهای نفتی 60 درصد از درآمدهای خارجی و 60 درصد صادرات ایران را تشکیل می‌دهند اما سهم آنها در تولید ناخالص ملی تنها 10 درصد است؛

ج -  بخش عمده تجارت ایران با کشورهای آسیایی و شرق دور انجام می‌شود. تنها 20 درصد از تجارت ایران با غرب و کشورهای برآمده از فروپاشی اتحاد شوروی صورت می‌پذیرد.

وانگهی، اگرچه صندوق بین‌المللی پول در گزارش 20 مه 2013 از کاهش 1.6 درصدی در تولید ناخالص ملی ایران در سال‌های 2012 و 2013 سخن گفته است اما ایران دارای یک اضافه تراز 25 میلیارد دلاری است که می‌تواند در سال 2014 مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر آن، با وجود تحریم‌های سخت اقتصادی، ایران در اواخر سال 2013 و اوایل 2014، هنوز 79 میلیارد دلار ذخیره به‌صورت ارز و طلا در اختیار خواهد داشت.

از سوی دیگر در اوایل سال 2013، حکومت ایران دست به اقداماتی زد تا استانداردهای زندگی در طبقه کارگر و کارمند از بین نرود. افزایش 20 تا 25 درصدی دستمزدها و ارائه امکان خرید ارزان به 17 میلیون ایرانی برای خرید کالاهای اساسی از جمله این اقدامات بود. در نتیجه، درآمد متوسط خانوار در سال 2013 به 660 دلار رسید در حالی که در سال 2012 تنها 466 دلار بود. این افزایش 40 درصدی تقریبا معادل نرخ تورم بوده است.

از سوی دیگر با وجود افزایش تعداد بیکاران به 4 میلیون نفر، ایران شاهد ناآرامی‌های اجتماعی نبوده است چرا که سیاست‌های تامین اجتماعی ایران برای بیکاران تا 50 ماه حقوق را تضمین کرده است که بلندترین دوره پرداخت حقوق بیکاری در تمام جهان است.

حتی اگر تحریم‌ها تشدید شوند و ایران 70 درصد درآمد نفتی خود را از دست بدهد، نه‌تنها همچنان قادر خواهد بود سالانه 50 تا 60 میلیارد دلار واردات داشته باشد، بلکه می‌تواند تراز تجاری مثبت خود را حفظ کند. علاوه بر آن، بنابر پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول اقتصاد ایران در سال 2014 نوعی بازگشت را تجربه خواهد کرد و به رشد 1.1 درصدی دست خواهد یافت.

بنابراین، بعید به نظر می‌رسد که تشدید تحریم‌ها بتواند ایران را از ادامه سیاست‌های هسته‌ایش بازدارد. حتی اگر تحریم‌ها آسیب جدی به اقتصاد ایران وارد کنند، این آسیب در حدی نیست که بتواند سیاست هسته‌ای ایران را تغییر دهد.



یک شنبه 3 شهريور 1392برچسب:تحریم ,صهیونیست,ایران, :: 16:20 ::  نويسنده : abi

سلام دوستان

اگه دوست دارید از گوشی همراهتون استفاده بهینه بکنید مطلب زیر رو بخونید

اپلیکیشن‌های زیر تنها مثال‌هایی از بین اپلیکیشن‌های متعدد هستند. مطمئنا اپلیکیشن‌های متنوع دیگری وجود دارند که اینگونه کارها را انجام می‌دهند.

گوشي خود را به يك باركد خوان تبديل كنيد

 

نگاهی به مشخصات نهفته در محصولات و خرید آنلاین آنها

برای یک فرد، دلایل زیادی وجود دارد که بخواهد قبل از خرید یک محصول، مشخصات آن را زیر و رو کند، اما خرید آنلاین از فروشگاه‌های اینترنتی راه ارزانتری است. اگر شما به صورت فیزیکی در یک فروشگاه حضور دارید و قصد خرید از آن فروشگاه را ندارید، می‌توانید از یک اپلیکیشن نصب شده روی گوشی هوشمند خود برای اسکن بارکد محصول مورد نظر استفاده کنید.

آمازون چنین اپلیکیشنی را تولید کرده است. اپلیکیشنی که قابلیت نشان دادن قیمت با استفاده از بارکد را داراست. این اپلیکیشن می‌تواند به سرعت قیمت آن محصول را در فروشگاه آمازون یافته و اگر قیمت آن مناسب بود آن را خرید کرد. حتی اگر در فروشگاهی بودید و قیمت آن مناسب بود، می‌توانید اعتماد کنید و همان محصول را از همان فروشگاه بخرید

باركد خوان شبنم براي آزمون اصالت كالا 

کنترل پدیده قاچاق در مرزهای کشور به دلیل گستردگی آن تاکنون اثربخشی مطلوبی نداشته است. لذا استفاده از ظرفیت مردمی برای کنترل قاچاق در سطح عرضه راهکاری است که در قالب طرح شبنم مطرح شده است. پدیده قاچاق کالا سالیان متمادی ذهن مسئولان ارشد اقتصادی را به خود مشغول داشته و عمدتاً روشهایی برای کنترل آن استفاده می شده است که نه تنها کمکی به حل این معضل نکرده، بلکه فرآیند های واردات کالا را مشکل تر کرده است. قاچاق کالا به کشور به نوبه خود به صورت زنجیروار مشکلات دیگری را کلید می زند، به عنوان نمونه، قاچاق کالا باعث ورشکستی بنگاه های تولیدی شده و به تبع آن، نرخ بیکاری افزایش می یابد. اینکه کالایی بدون توجه به قوانین حاکم در بازار کشور به فروش برسد، از جنبه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سلامتی، امنیت ملی و فرهنگی زیانبار خواهد بود.

از اينرو وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولي اصلي بخش تجارت و شبكه توزيع كالا، براي مبارزه توزيع كالاي قاچاق و جعلي، اقدام به ايجاد سامانه شبكه بازرسی و نظارت مردمي نموده است.
طرح شبكه بازرسي نظارت مردمي در حقيقت ايجاد سامانه‌اي را دنبال مي‌كند كه در آن همه مردم مي‌توانند، تنها با داشتن يك گوشي تلفن همراه داراي دوربين، و با استفاده از نرم‌افزاري كه در اختيار ايشان قرار گرفته است، علاوه بر اطمينان از اصالت كالاي خريداري شده و ياري دولت در شناسايي عوامل توزيع كالاي قاچاق و جعلي، از مشوق‌هاي اعتباري نيز برخوردار گردند. در واقع اين طرح ضريب نفوذ بازرسي و كنترل كالاهاي قاچاق و غير مجاز را گسترش مي‌دهد.

دريافت اطلاعات با استفاده از QR

یکی دیگر از قابلیت‌های دوربین گوشی هوشمند، اسکن کردن QR هایی هست که در اطراف وجود دارند؛ از وسایل مصرفی گرفته تا تبلیغات خیابانی. کدهای QR بسیار کاربردی نیستند ولی مطمئنا گسترده هستند و به وفور یافت می‌شوند. بیشتر این کدها شما را به یک وبسایت مشخص راهنمایی می‌کنند.

 از شماره تماس يك كارت ويزيت تا اطلاعات يك محصول يا يك موسسه مي تواند در يك QR خلاصه شود. كافي است كه اين كد دوبعدي رارا به دوربين گوشي خود نشان دهيد.

 

 

ترجمه متون خارجی

احتمالا برای شما پیش آمده که در یک کشور خارجی قصد ترجمه یک متن چاپ شده را داشته‌اید. اما کار سختی است که بخواهید آن متن را به آن زبان در گوگل ترنسلیت وارد کنید و سپس ترجمه را دریافت کنید

راه ساده‌تری هم وجود دارد. اگر شما از اپلیکیشن گوگل ترنسلیت استفاده می‌کنید، می‌توانید از قابلیت جدید این اپلیکیشن بهره ببرید. شما می‌توانید با استفاده از دوربین گوشی هوشمند خود تصویری از متن تهیه کنید. سپس گوگل آن را تشخیص می‌دهد. این کار به وسیله فناوری تشخیص کاراکتر نوری یا همان OCR صورت می‌گیرد. این قابلیت هنوز مسیر طولانی را برای بهبود در پیش رو دارد، هرچند می‌تواند تا حد زیادی به شما کمک کند و بهتر از این است که دنبال کاراکترهای آن زبان عجیب و غریب برای تایپ کردن باشید.

 

 

استفاده از فناوری واقعیت افزوده

"واقعیت افزوده” عبارتی است که به تازگی بر سر زبان‌ها می‌چرخد، اما مفهومی ساده دارد. با یک اپلیکیشن واقعیت افزوده، گوشی هوشمند شما به وسیله دوربینش یک تصویر زنده می‌گیرد و با استفاده از نرم‌افزار تغییراتی در آن تصویر ایجاد می‌کند. بیشترین اپلیکیشن‌های واقعیت افزوده ویدیویی از دوربین دریافت می‌کنند و به طور آنی آن را دستکاری می‌کنند که نتیجه آن، دیدن چیزهای در تصویر است که در واقعیت وجود ندارند.

برای مثال اپلیکیشن IKEA’s Catalog به شما این اجازه را می‌دهد تا از واقعیت افزوده برای دیدن طرز کاربرد یک قطعه استفاده کنید. اپلیکیشن‌های جستجوی مجازی بهترین راه‌ برای جستجو نیستند، اما اپلیکیشن‌های جالبی هستند که امروزه زیاد کاربردی ندارند و شاید بیشتر در آینده به کار بشر بیاید. روی سیستم عامل اندروید، اپلیکیشن Google Goggles به شما امکان تجربه جستجوی مجازی را می‌دهد.

گوشي خود را به اسكنر تبديل كنيد

Camscanner نرم افزاری قدرتمند و کاربردی است  که بیش از ۴۰ میلیون کاربر از سراسر جهان دارد و گوشی موبایل و تبلت شما را به یک اسکنر واقعی تبدیل میکند. این نرم افزار به شما این امکان را میدهد تا اسناد و مدارکی را که می خواهید اسکن کنید. نرم افزار به صورت کاملا حرفه ای و دقیق کار می کند و قابلیت اسکن انواع اسناد، مدارک، کارت ویزیت، پوستر، فاکتور، مجله، روزنامه، نامه و ... را دارد. از ویژگی های مهم این برنامه می توان به ایجاد فایل PDF و قابلیت به اشتراک گزاری آن اشاره کرد.

 

 

ساخت یک دوربین مدار بسته

اگر شما یک گوشی اندرویدی قدیمی دارید که بی‌استفاده در اطراف مانده می‌توانید آن را به راحتی به یک دوربین امنیتی تبدیل کنید. راهی به‌صرفه و قابل دستکاری که به راحتی می‌توانید آن را انجام دهید. گوشی‌ها حتی می‌توانند از دوربین‌های وای‌ فای قدیمی هم پراستفاده‌تر باشند.

 

و اما نكته پاياني گوشی‌های هوشمند ما تنها کامپیوترهایی در سایز کوچک هستند، پس نباید از این همه قابلیت که دارند شگفت زده شویم. این نرم‌افزار است که همه‌ این امکانات را قابل انجام می‌سازد.

 

 

 

 



یک شنبه 3 شهريور 1392برچسب:دوربین,تلفن همراه,, :: 15:36 ::  نويسنده : abi

سلام رفقا

دوست داشتم امروز یادی کنیم از شهدای مظلوم ایرانی در سوریه  لذا توجه شما را به مطلبی در مورد یکی از این شهدا به نقل از همکار ودوستش جلب میکنم شهید مستند ساز هادی باغبانی

چند روزی است که از شهادت هادی باغبانی مستند ساز ایرانی در سوریه می‌گذرد. او که توسط سلفی‌ها در نزدیکی دمشق به شهادت رسیده است. دختر کوچکی دارد که چشم انتظار آمدن بابا به خانه است. این یادداشت توسط یکی از همراهان شهید باغبانی نوشته شده است.

 همان روز اول که آمدن هادی با ما قطعی شد، آمد که وسایل را تحویل بگیرد. وسواس داشت که زودتر به زیر و بم هندی‌کم جدید آشنا شود. فردایش آمد پرسید:«سید وقت داری»؟ مقابلم که نشست گفت:«سفارشی چیزی داری»؟ گفتم:«کفش خوب بردار و زنده برگرد». اینطور بود که برای اولین بار با هم همکلام شدیم.

 دو روز از رسیدنمان به سوریه نگذشته بود که با هم رفتیم حلب. سر نترسی داشت ولی بی ترسی اش از حماقت نبود. از اطمینان بود. انگار تکلیفش را می دانست. همین بود که هر شب که برمی گشتیم هتل، با اشتیاق تصویرهای آن روزش را نشانم می داد و به بحثم می کشید سر قاب و زاویه و موضوع. مثل شکارچی ها چشم هایش برق می زد وقتی از سوژه هایی که گرفته بود حرف می زد، و اگر سوژه ای از دستش در رفته بود به وضوح کلافه می‌شد.

 یک هفته شده نشده، پلانی نشانم داد از دخترک سرایدار مدرسه ای، که سر کارش مانده بود و مدرسه خالی را جارو می زد. دخترک سرش را از پنجره درآورده بود و برای دوربین هادی شکلک در می آورد. پلان که تمام شد دیدم چشمش نم دارد. گفت:«سید کار و اینا سر جاش، دلم واسه دخترم تنگ شده». برایم گفت که رضوانه اش سه ساله است و خیلی بابایی است و ...

 هادی دو تفاوت عمده با بقیه مستندسازهایی که آمدند سوریه داشت. اول اینکه خیلی زود دلش برای خانه تنگ شد، و دوم اینکه تا کارش تمام نمی شد در لوکیشن می ماند. رفته بودیم از مقاومت مردم سوریه در برابر یکی از عجیب ترین جنگ های تاریخ فیلم بسازیم. هادی بیشتر موضوع کارش نیروهای دفاع وطنی بودند که هسته های مقاومت تشکیل داده بودند و از محله ها و شهرهای خود در مقابل تکفیری ها دفاع می کردند. از زندگی، خانواده، کار، آموزش نظامی، تجهیز و نهایتا عملیات این نیروها تصویر می گرفت. مستند "دسته ایمان، از گردان کمیل" سید مرتضی آوینی را مدام مرور می کرد و دنبال بهینه کردن مدل آن برای جنگ سوریه بود. ایده اش این بود که هر کدام این بچه های سوری، روایتی منحصر به فرد از یکی از نقاط عطف تاریخ بشر هستند.

 یادم هست در بازگشت از حلب، یک شب که در لاذقیه منتظر هواپیما ماندیم و بعد از دو هفته خاک و پشه و تیر و ترکش، ساحل مدیترانه خیلی به جانمان نشسته بود، آهی کشید و گفت:«سید خوبه ها، ولی کاش می شد با خانوم بچه ها میومدیم».

 سفر بعدی که معلوم شد من راهی نیستم، زنگ زد و گفت:«میومدی حالا، بی تو صفا نداره ها»، و من گفتم که نمی شود و کار دارم و باید خانه پیدا کنم و اسباب بکشم و ... سفارش دادم که برایم فلان چیز را از فلان جا بخرد و به راننده همیشگی‌مان سلام برساند و به آشپز خوش دست فلان هتل سلام برساند و سالم برود و سالم برگردد.

 خبر شهادتش را که شنیدم فقط پرسیدم کجا؟ راوی گفت ریف دمشق. و من ذهنم رفت به ریف دمشق، کوچه هایی که با هم دویده بودیم، کفش خاکستری اش که روز اولِ بدو بدو زبان باز کرده بود، و کت و شلواری که آورده بود مخصوص اینکه اگر خواستیم برویم زیارت عمه بزرگ بپوشد و شیک باشد.

 می گویند مهم است به دست چه کسی کشته می شوی. اصلا درست و غلط بودن راهت را نشان می دهد انگار. رضوانه هادی اگر از من چون و چرای رفتن بابایش را بپرسد، به او خواهم گفت که من و بابا شنیدیم که آن طرف خط، بعد از اذان صبح فریاد می زدند لبیک یا یزید، لبیک یا معاویه...



شنبه 2 شهريور 1392برچسب:شهدا,سوریه, :: 16:11 ::  نويسنده : abi